Made in Kaposvár
2018. 12. 05.

Tisztelt Olvasóink!

Mire a kezükben fogják és olvasgatják a Made in Kaposvár decemberi számát, addigra már az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtása is megtörtént. Hamarosan itt a karácsony és az év vége. A 2018-as évben utoljára is összegyűjtöttük városunk kulturális- és sportprogramjait, hogy ne maradjanak le semmiről. Az első oldalakon Árvai Levente ismét kritikus szemmel elemzett egy Arany Pálma-díjra is jelölt olasz filmet. Egészség rovatban Bernáczki Julcsi az egészségtudatos karácsonyi menü összeállításához ad hasznos tanácsokat. Villányi Krisztával a Pannon Lovasakadémia idei rendezvényeiről, eredményeiről és jövőbeli terveiről beszélgettem. Közlekedésbiztonsági rovatunkban Fodor Zsolt a közelgő ünnepek alatt ránk leselkedő veszélyekről kapott hasznos információkat a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Perlaki Horváth-Péter egy különleges decemberi világnapról számol be az ünnepi kisokosban. Gasztro rovatunkban Férhezli Ninetta egy klasszikus karácsonyi sütemény, a mézeskalács elkészítését osztotta meg velünk. Az év utolsó számában egy új rovattal is készültünk, reméljük, hogy örömmel fogadják… Minden kedves olvasónknak, hirdetőnknek, partnerünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván a Made in Kaposvár szerkesztősége!

Kellemes időtöltést kívánok a magazinhoz

Kiemelt programok

Szivárvány Kultúrpalota

Decemberi PROGRAMOK

2018. december